Büyük Batarya hatası - Moto Z


Taringuero özeti 

Oreo'ya yapılan son güncellemeden bu yana, (ve bir süre önce Lollipop) hücresel adımın bataryası% 50'yi elde etti. Ancak en kötüsü, pilin% 20,% 30'unu ve% 50'sini alarak, telin kötü algılandığını ve bataryası olmadığını gösteriyor. Onu yüklemeye koydu ve sahip olduğu% 50'yi tespit ediyor. 
Şirketten güncellemenin yapacak bir şey olmadığını ve bir donanım sorunu olduğunu söylüyorlar. Herkes aynı zamanda donanımda başarısız oldu.


Mobil bakım, sadece cep telefonu değil, teknoloji markalarının büyük çıkmazlarından biridir. Bir cihazı satarken, en azından başlangıçta olduğu gibi çalışmaya devam ettiği ve yazılımın devreye girdiği zaman, bu her zaman böyle olmuyor. 

Bazı Motorola kullanıcılarına, özellikle de Moto Mod'ları için dikkat çeken ancak Moto 7.1'leri için öne çıkan ancak Android 7.1.1 Nougat güncellemesinden bu yana düzensiz davranışlar sergilemeye başlayan bir terminal olan Moto Z'yi satın alanlara. 

android


Batarya gerektiği gibi çalışmıyor 

. Bu modelin satılan bazı birimlerde gösterdiği sorun, Android 7.1.1'e güncellendiğinden beri telefonun yükü tutamadığı ve doğru pil yüzdesini gösteremediği Sistemin yüklü olmadığını ve dışarı çıktığını anlar. 

Resmi forumlarda, birçok kullanıcı zaten Motorola'nın sahibi olan Lenovo'yla bağlantı kuruyor, böylece sorunu çözecek bir güncelleme hazırlayabiliyor. Birkaç ay önce tartışılan ve mobil cihaz Android 8.0 Oreo'yu aldığında ancak şimdilik onaylanmadığında çözülebilecek bir şey. Ayrıca Moto Z Droid gibi operatör varyantlarını da etkiler. 

Bu arada, bazı kullanıcılar Terminal'in pilini uzatan Mod'u kullanıyorlar, fakat bu geçici bir çözüm çünkü Moto Z'nin günde birkaç kez şarj edilmesi gerekmiyor, bu da uzun vadede özerklik ile ilgili sorunlara yol açabilir. 

motoz


Bazı Motorola Moto Z Android 7.1 Nougat batarya ile ilgili sorunlar var 

Diğer modeller de etkilenebilir. 
Çoğu şikayetin Moto Z'yi etkilemesine rağmen, Moto Z Play gibi, bu mobilin varyantlarında neler olduğunu bildiren ve Android 7.1.1 Nougat'ı güncelledikten sonra gerçekleşen kullanıcılar da var. 

hücresel


Motorola, kataloğundaki hangi telefonların Android 8.0 Oreo'ya güncellendiğini zaten duyurdu ve burada sözü edilen ikisi de listede yer alıyor. Sorunun çözülüp çözülmeyeceğini bilmiyoruz, ancak bu güncellemenin Nougat 7.1.1'e gelmesinden dolayı böyle olabilir. Motorola ile bağlantı kurduk ve bir cevabımız olur olmaz makaleyi güncelleyeceğiz. Lenovo'nun sorumluluğu! 
Blogger tarafından desteklenmektedir.