Fortnite 5. Sezon - Harita Değişikliliği ve Yeni Yerler

Fortnite Sezon 5 bizim üzerimizde ve yeni sezonda Battle Royale boyunca bir dizi yeni yer ve harita değişikliği geliyor. Fortnite haritasına iki yeni isim verilmiş yer, Paradise Palms ve Lazy Linkler eklenmiştir ve yeni isimlendirilmemiş yeni bir ilgi noktası ve yepyeni bir çöl biyolojisi eklenmiştir. 
Kir yarış pisti gibi diğer yerlere de bir facelift verildi. Eğer haritayı yeterince yakından ararsanız, NOMS işareti ve rezil Durrr Burger maskotu gibi Sezon 4'ün sonunda kaybolan bazı işaret ve nesneleri de görebilirsiniz.

Fortnite Sezon 5: Yeni Mekanlar

Fortnite Season 5'in yeni konumları, görülecek yerleri ve harita değişikliklerinde hızlı bir bakış elde etmek isteyenler için Season 5 ile eklenen tüm yeni yerleri gösteren bir resim listesi hazırladık.

Cennet Palms

Fortnite Paradise Palms
En büyük harita değişikliği ve Fortnite Sezon 5: Paradise Palms'ın adlandırılmış konumu ile başlayalım. Moisty Mire kurdu ve yerini yeni bir çöl yeri aldı. Paradise Palms, Moisty Mire'nin yerini alan Fortnite'deki yeni çöl biyomunun kalbinde yer alan yüksek kaliteli bir yaşam alanı.
Fortnite Paradise Palms Dinozorlar
Çöl ormanlarındaki Cennet Avuçlarına giderken, sizi batıdan gelen yolda karşılayan dinozorlara göz gezdirin. Güney ucunda, Cennet Palms'ın havalı yaşamından ayrı duran yeni bir batı tarzı şehir var. 
Fortnite Paradise Palms Vahşi Batı
Çöl biyomeni kuzeyde Lonely Lodge'a doğru ilerler ve bir zamanlar Perakende Satır'ın doğusundaki kir yarış pisti ile bitebilir. Yarış pisti o zamandan beri döşenmiştir ve oyuncuların yeni ATK araçlarında kauçuğu yakmaları için hazırdır.

Tembel Linkler Golf ve Rekreasyon

Fortnite Lazy Links

Fortnite Season 5 İçerik Güncellemesi Makineli Tabancaları Ekliyor
Makineli tüfekler, Sezon 5 için en son içerik yamada Fortnite Battle Royale'a sızdı.

Fortnite Season 5 ayrıca Lazy Links adında yeni bir adlandırılmış konum tanıttı. Anarchy Acres olarak bilinen düz tarım arazileri yerini yeni Lazy Links rekreasyon alanı almıştır. Adından da anlaşılacağı gibi, Lazy Links esas olarak bir golf sahası ve country club oluşur. Ayrıca tenis kortları ve oyuncaklarla oynayabileceğiniz alanlar da vardır. 

Viking gemisi

Fortnite Viking gemisi
Üstte, haritanın batı tarafındaki dağ, dağın güney ucundaki şelaleye bakan büyük bir Viking Gemisi anlamına gelir. Bu, dümenin 4. sezonun sonunda ortaya çıktığının hemen yukarısında. Karlı zirvede yepyeni bir köy olduğu için, Viking temalı alanın Fortnite'de ortaya çıkacağı yer burası.

Tozlu Divot - Sezon 5

Fortnite Dusty Divot Sezon 5
Geçen sezonun başında geride kalan krater yeri Dusty Divot, şimdi Fortnite Season 5 için gür yeşillikler ve bataklıklar ile kaplıdır. Dusty Divot, bir araştırma tesisinden ve bir sürü Hop'dan biraz daha fazla olan boş bir krater etki alanı olarak başladı. Rocks. 
Bununla birlikte, her mevsim kademeli olarak yeni ağaçların patlamasıyla birlikte, Sezon 4 boyunca Dusty Divot'ta yaşam belirtileri görülmeye başlandı. Krater, Fortnite'deki diğer kraterler gibi tamamen doldurulmamış olmasına rağmen, daha önce olduğundan çok daha fazla örtü içeriyor.

Fortnite Sezon 5: Harita Değişiklikleri

Fortnite Sezon 5 Harita Değişiklikleri
Burada, yeni sezon 5 haritasının Fortnite'de neye benzediğine dair hızlı bir genel bakış. En çok göze çarpan kısım, Moisty Mire'nın bulunduğu güneydoğudaki bej çöl biyomudur. Dünya Kupası futbol stadyumu da kaldırıldı ve Viking köyünün batı tarafında nereye eklendiğini görebilirsiniz.
Bunlar, Sezon 5'in başlangıcında Fortnite'e sunulan önemli harita değişikliklerinden ve konumlarından bazıları. Yeni sezon 5 yerleri ve görülecek yerler için haritayı araştırmaya devam edeceğiz ve bu makaleyi buna göre güncelleyeceğiz. 
Yeni Sezon 5 haritasını kendiniz keşfetmeye başladıysanız , bu sezonun sunacağı tüm ödülleri ve kıyafetleri açabilmeniz için Fortnite Season 5 Battle Pass'ı satın aldığınızdan emin olun Ayrıca, Fortnite Sezonunda Risky Reels hazine haritasında işaretlenmiş hazineyi bulmak da dahil olmak üzere sezonun ilk Battle Pass zorluklarından bazılarını hızla tamamlamak için Fortnite Season 5 Weekly Challenges'ın tam listesini gözden geçirin.
Blogger tarafından desteklenmektedir.