Premium Etkinlik Kartı nedir? PUBG

Bugün PUBG'ı başlattıysanız, muhtemelen oyunun büyük bir güncelleme aldığını fark ettiniz. Yeni bir harita ve UI ve dengelemede bazı değişiklikler üzerine, PUBG ayrıca ilk Etkinlik Geçişini de aldı. Ama bu Etkinlik Pass tam olarak nedir? Ve üzerindeki tüm eşyaların kilidini nasıl açıyorsunuz? İşte PUBG prim Event Pass hakkında bilmeniz gerekenler.

PUBG'da Etkinlik Kartı nedir?

PUBG'deki Etkinlik Kartı, oyuncuların yeni ödülleri yükseltme ve açmalarına izin veren aylık bir bilettir. Bu, Fortnite'deki Battle Pass'a çok benzer bir şekilde çalışır ve oyuncuların giyim, deri gibi kozmetik ürünleri kilidini ve hatta ekstra BP ve BP Boosters gibi ödüller kazanmasını sağlar.
Şimdi, Etkinlik Geçişine iki seviye var. Savaş Geçidi gibi, oyuncular herhangi bir para harcamadan seviye atlayabilir, yol boyunca belirli ödüller kazanabilirler. Ancak, bir Premium Etkinlik Kartı satın alırsanız, daha hızlı seviye atlayabilir ve ayrıca seviyeler arasında daha fazla ödül kazanabilirsiniz. Aşağıdaki ilk birkaç düzeydeki farkın ekran görüntüsünü görebilirsiniz.
Gördüğünüz gibi, Premium Etkinlik Kartı'nı satın almanın, özellikle de yeni kozmetik eşyaların kilidini açmak ve farklı kasalar için BP'den tasarruf etmek istiyorsanız çok sayıda sebep var. Elbette, gittikçe daha fazla seviyelendikçe, ödüllerin daha sık geldiğini göreceksiniz, bu yüzden Premium Etkinlik Geçişini satın almasanız bile, ödüllerin sonuna ulaşmak için çok fazla ödül almayı bekleyebilirsiniz. Olay geçene kadar geçen zaman.
Etkinlik Etkinliklerinin otuz gün içinde geri dönüp dönmeyeceği ya da bu noktada ne sıklıkla gelip gelmeyecekleri hakkında bilgi yoktur. Ancak, PUBG'nin benimsenmesini görmek ilginç bir fikirdir ve geçmişte Fortnite için gerçekten işe yaramış bir şeydir, bu yüzden PUBG'nin benzer bir formülü benimsemesi mantıklıdır.
Son güncellemeleri takip edin.
Blogger tarafından desteklenmektedir.