Finansal Gelirinizi Artırmak İçin Fırsatlar

Bazı Fırsatlara Bakın 

Ekstra gelir düşündüğümüzde, gelir fırsatlarını değerlendirmemiz gerekir. Her durum için, bir yatırım türü diğerinden daha uygundur.
Kiralık mülk her zaman gelecek için bir gelir garantisi olmuştur. Ancak, bu senaryo Brezilya'da değişiyor, bu yüzden özen gerekiyor. Karar vermeden önce aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurun: 
Gayrimenkulün yüksek fiyatı, kirayı satın almayı daha az ilginç hale getirdi (çünkü mülkün o kadar yüksek olmayan bir kira alması için çok yüksek bir fiyat ödüyorsunuz) CDB, LCI ve Treasury Direct’in karlılığına.
Brezilya nüfusu gittikçe azalıyor, bu da emlak talebinin önümüzdeki yıllarda daha düşük olacağı anlamına geliyor. Ancak her şeyin analiz edilmesi gerekiyor, çünkü harika fırsatlar sunan iş fırsatları (gayrimenkul alım satımı) var. 
Mülkünüzü kiralarken, kiracının para ödememesi ve hatta mülkünüze zarar verme riski vardır. Kira toplama, kiracı çıkarma ve yenileme maliyetleri çok yüksek olabilir ve yatırımı ilgi çekici hale getirebilir. Ancak tüm bunlar ayrıca mülkün konumu, mülkün türü ve ilgili yapı ile de bağlantılıdır.

Tatil Kiralama

Öyleyse, paranızı kiralık mülke yatırmaya karar vermeden önce bu piyasayı derinlemesine inceleyin. İdeal olarak, bir uzmana danışın. Veya bizimle iletişime geçin, size yardımcı olacak birçok öneri ve gözlemimiz var. 
Gayrimenkule yatırım yapmak isterseniz, kiraya yatırım yapmaktan daha güvenli (ve çoğu zaman daha karlı) seçenekler var. Bu seçeneklerden ikisi, LCI ve emlak fonlarına yapılan yatırımdır (burada daha fazla bilgi edinin). Bu seçenekler, kiralık bir mülk satın almaktan ötürü aşağıdaki avantajlara sahiptir:
Gayrimenkullerden elde edilen kira gelirlerinden farklı olarak, gelir vergisinden muaf tutulan seçeneklerdir. 
Kiracılarla ilgili hiçbir endişeniz yok. Bir emlak fonuna yatırım yaptığınızda, fonun tüm mülkleri kiralanabilir. Birkaç kiracıdan biri temerrüde düşerse, gelirinizin küçük bir kısmını kaybedersiniz. Mülkünüzü başka birine kiraladığınızda, kiracınızın temerrüde düştüğü dönemde gelirin% 100'ünü kaybedersiniz.
Bununla birlikte, konum ve buna etki eden diğer faktörler nedeniyle mülkün doğal olarak değerlemesi devam etmektedir. Ülke ekonomisi bir krizden geçtiğinde, mülkün değerlemesi de etkilenecektir. Ancak diğer yatırımların oranları da aynı olacaktır.

Ekstra gelir için bir anlaşma

Girişimcilik, kendi işini açmak isteyen herkes için zamanın sözü. Şirketler her gün kendi işlerine sahip olan ve işçilik maliyeti çok yüksek olan çalışanlardan daha fazla profesyonel istiyor. Dış kaynak kullanımı olarak bilinen bir örneğe bakın: Bir şirket için çalışıyorsunuz ve 2.000 $ kazanıyorsunuz. Akşam saat yedide eve gelin ve TV izlemek için oturun ya da uzanın. Boş zamanınızı ev tabanlı bir iş oynamak için kullanmaya başlarsanız (örneğin çikolata yapmak, kıyafet tamirleri, el yapımı ekmekler vb.), Günde iki saat fazla yorulmadan çalışabilirsiniz. Kısa sürede iyi bir gelir elde edebilirsiniz.
Girişimcilik evreninin sınırı yoktur. Yaratıcılık ve yenilikçilik, bu yeni fırsat dünyasına açılan kapılardır. Bu tüm dünyada ve Brezilya'da da olur. Ancak, kendi işinize sahip olmak için işinizden ayrılmaya dikkat edin. Varsayım şirketiniz olduğunda, ülkemiz hiçbir şeyden yana değildir. Birçok vergi ve harç bazen kazancınızı yutabilir.
Blogger tarafından desteklenmektedir.